Juridisk bistand, migration service til udenlandske borgere i Rusland

+7 495 998-93-94 legalno.su@mail.ru

Russisk visum til familiemedlemmer

Visum til et medlem af familien-er beregnet til medfølgende familiemedlemmer til en udenlandsk statsborger, der opholder sig i Rusland for en langsigtet Forretning, Arbejde, osv.visum eller opholdstilladelse.

Hvis dine nærmeste pårørende (ægtefælle, børn under 18 år samt handicappede børn, der har nået 18 års alder og er afhængige) kommer med dig, kan de få et familie medlem type visum (fulde navn “Medfølgende familie medlem”), der er udstedt på grundlag af dit visum, Invitation sammen med dit visum.

Den varighed og de samlede omkostninger af et visum til et medlem af familien afhænger primært af den type visum til lederen af familien, og i en alder af familie medlem. Der er ingen visa Gebyr, og nogle andre obligatoriske gebyrer for børn under 18 år. Udtrykket for tilmelding er den samme som for visum til lederen af familien.

I overensstemmelse med russisk lovgivning, udenlandske statsborgere kan opholde sig i Rusland om en virksomhed visum til ikke mere end 90 dage ud af hver 180 dage.
Forlænge et visum til et familiemedlem, er kun muligt i særlige tilfælde, for eksempel i tilfælde af en alvorlig sygdom, og kun på anmodning af dit Visum sponsor. Vi anbefaler, at du holder øje med udløbsdatoen på dit visa for at undgå problemer, når du forlader Rusland.

Hvis det er vanskeligt at få et visum til et medlem af familien, kan det være lettere at få en anden type af visum, såsom en Turist eller en Virksomhed visum.

Наш сайт использует файлы cookies, чтобы улучшить работу и повысить эффективность сайта. Продолжая работу с сайтом, вы соглашаетесь с использованием нами cookies и политикой конфиденциальности.

Принять