Pomoc prawna, usługi migracyjne obywateli wnp w Rosji

+7 495 998-93-94 legalno.su@mail.ru

Wiza Do Rosji 7-Time-VISA™ – Docelowy Turystyka

Docelowa wiza Turystyczna – najbardziej wygodna opcja dla wszystkich, którzy (do 7 dni) podróży służbowej w Rosji do odwiedzenia lub udziału w targach, aukcjach, prowadzenia negocjacji i rozwiązywania innych komercyjnych pytań, a także do medyczne badania i konsultacje.

Zgodnie z prawem docelowa wiza Turystyczna jest szczególnym rodzajem wizy turystycznej i z powodzeniem zastępuje zwykłą biznesową wizę. Przy tym jej stosunkowo łatwiej i taniej uzyskać.

W celu uzyskania Docelowej wizy Turystycznej, dokładnie tak samo, jak zwykłą wizę turystyczną, należy Turystyczny, Zaproszenie, których możecie następnie zmienić która może tylko rosyjska firma turystyczna, wpisaną w Federalnym Rejestrze touroperatorów. Potwierdzenie rezerwacji (zamówienia) w hotelu nie jest podstawą do wydania wizy.

Docelowa wiza Turystyczna jest zawsze jednorazowa. Jako wyjątek można zmienić dwukrotną wizę w przypadku:

  • a) podróży z Rosji do сопредельную kraj z powrotem z powrotem do Rosji, na przykład, kraje WNP i kraje bałtyckie;
  • b) wyjazd do kraju, powrót z której odbywa się przez terytorium Rosji, na przykład, Chiny, Mongolia.
Rosyjska wiza może być uzyskane przez cudzoziemca w rosyjskim konsulacie tylko w kraju, którego jest obywatelem.
Obywatele krajów strefy Schengen mogą uzyskać wizę w dowolnym kraju strefy Schengen.
W celu uzyskania wizy rosyjskiej w państwie trzecim wymaga zezwolenia na osiedlenie się lub zezwolenia na pracę w tym kraju.

Przedłużenie Docelowej wizy Turystycznej jest możliwe tylko w wyjątkowych przypadkach, np. w przypadku ciężkiej choroby. Polecamy śledzić daty zakończenia ważności wizy, aby uniknąć problemów przy wyjeździe z Rosji.

Zaproszenie do Docelowej wizy Turystycznej jest jednolity dokument – Biuro Potwierdzenie, do którego może być dołączony Voucher Turystyczny z podaniem programu pobytu. Jedyną różnicą od zwykłej wizy Turystycznej jest dodatkowe oznaczenie „docelowej turystyka” w Potwierdzeniu i w Voucherze.
Dodatkowo wysyłamy wzór wypełnienia Konsularnej Ankiety. Zazwyczaj Zaproszenie do Docelowej wizy Turystycznej może być wykonane w konsulacie w postaci kopii.

Наш сайт использует файлы cookies, чтобы улучшить работу и повысить эффективность сайта. Продолжая работу с сайтом, вы соглашаетесь с использованием нами cookies и политикой конфиденциальности.

Принять